4A5A7516

Ravintola/keittiö

IMG_6451

Ruokafilosofia

Kuinka kuvailisimme ruokafilosofiaamme? Kuvittele pientä flirttiä Etelä-Euroopan ruokaperinteen, klassisen lohturuoan ja hyperpaikallisen suomalaisen ruokaperinteen välillä. Ja ennen kaikkea: yksinkertaista ja maistuvaa. Näitä on Hobon keittiö!

Läheinen suhde paikallisiin ruokatoimittajiin on yksi arvokkaimmista arvoistamme. Kehitämme jatkuvasti ruokalistoja vuodenaikojen mukaan, jotta vaihtoehdot pysyvät maukkaina ja kiinnostavina ympäri vuoden. 

KEITTIÖN AUKIOLOAJAT
Maanantai – Torstai: klo 16.00 – 21.30
Perjantai – Lauantai: klo 15.00 – 22.00
Sunnuntai: suljettu, tiimi lepää <3

BAARIN AUKIOLOAJAT
Maanantai – Torstai: klo 16.00 – 23.00
Perjantai – Lauantai: klo 15.00 – 01.00
Sunnuntai: suljettu, tiimi lepää <3

 

Pääsiäismaanantai 21.4 baari suljettu!

Vappuaattona 30.4 baari auki 02.00 saakka, ja vappupäivänä baarissa on tarjolla brunssi 12-17, ja auki 23.00 saakka!

Oiva-raportti

Tervetuloa yhteisöömme.

Me kutsumme sitä Hoboksi <3

Haluatko pysyä kartalla ja kuulla Hobon tapahtumista ja juhlista kuukausittain? Tilaa kirjeemme ja saat hetket Hobossa suoraan sähköpostiisi. Namaste.

Jättämällä yhteystietosi annat luvan käsitellä henkilötietojasi ja suostumuksesi Hobo Helsinki, Kämp Collection Hotels ja Strawberry yrityksille, kuten tietosuojakäytäntömme kertoo. Kiitos paljon!

hobo_newsletter_portrait