4A5A7516

Ravintola/keittiö

IMG_6451

Ruokafilosofia

Kuinka kuvailisimme ruokafilosofiaamme? Kuvittele pientä flirttiä Etelä-Euroopan ruokaperinteen, klassisen lohturuoan ja hyperpaikallisen suomalaisen ruokaperinteen välillä. Ja ennen kaikkea: yksinkertaista ja maistuvaa. Näitä on Hobon keittiö!

Läheinen suhde paikallisiin ruokatoimittajiin on yksi arvokkaimmista arvoistamme. Kehitämme jatkuvasti ruokalistoja vuodenaikojen mukaan, jotta vaihtoehdot pysyvät maukkaina ja kiinnostavina ympäri vuoden. 

KEITTIÖN AUKIOLOAJAT
Maanantaista torstaihin klo 16:00-21:30
Perjantai klo 11:30-22:00
Lauantai klo 15:00-21:30
Sunnuntai suljettu (tiimi lepäilee <3) 

BAARIN AUKIOLOAJAT
Maanantaista torstaihin klo 16:00-23:00
Perjantai klo 11:30-01:00
Lauantai klo 15:00-01:00
Sunnuntai suljettu

Oiva-raportti

Tervetuloa yhteisöömme.

Me kutsumme sitä Hoboksi <3

Haluatko pysyä kartalla ja kuulla Hobon tapahtumista ja juhlista kuukausittain? Tilaa kirjeemme ja saat hetket Hobossa suoraan sähköpostiisi. Namaste.

Jättämällä yhteystietosi annat luvan käsitellä henkilötietojasi ja suostumuksesi Hobo Helsinki, Kämp Collection Hotels ja Strawberry yrityksille, kuten tietosuojakäytäntömme kertoo. Kiitos paljon!

hobo_newsletter_portrait