4A5A7516

Ravintola/keittiö

IMG_6451

Ruokafilosofia

Kuinka kuvailisimme ruokafilosofiaamme? Kuvittele pientä flirttiä Etelä-Euroopan ruokaperinteen, klassisen lohturuoan ja hyperpaikallisen suomalaisen ruokaperinteen välillä. Ja ennen kaikkea: yksinkertaista ja maistuvaa. Näitä on Hobon keittiö!

Läheinen suhde paikallisiin ruokatoimittajiin on yksi arvokkaimmista arvoistamme. Kehitämme jatkuvasti ruokalistoja vuodenaikojen mukaan, jotta vaihtoehdot pysyvät maukkaina ja kiinnostavina ympäri vuoden. 

BAARIN & KEITTIÖN AUKIOLOAJAT:

Maanantai - Torstai – 16:00-23:00 (keittiö 21:30 saakka)

Perjantai – Lauantai 15:00-01:00 (keittiö 22:00 saakka)

Sunnuntai – Suljettu

Oiva-raportti

 

Juhlakauden erikoisen hyvät illat

Jouluillallinen 24. ja 25. joulukuuta - lue lisää ja varaa pöytä

Uudenvuodenaattona All You Can Eat Wings!

Tervetuloa yhteisöömme.

Me kutsumme sitä Hoboksi <3

hobo_newsletter_portrait