
Ravintola/keittiö

Ruokafilosofia
Kuinka kuvailisimme ruokafilosofiaamme? Kuvittele pientä flirttiä Etelä-Euroopan ruokaperinteen, klassisen lohturuoan ja hyperpaikallisen suomalaisen ruokaperinteen välillä. Ja ennen kaikkea: yksinkertaista ja maistuvaa. Näitä on Hobon keittiö!
Läheinen suhde paikallisiin ruokatoimittajiin on yksi arvokkaimmista arvoistamme. Kehitämme jatkuvasti ruokalistoja vuodenaikojen mukaan, jotta vaihtoehdot pysyvät maukkaina ja kiinnostavina ympäri vuoden.
BAARIN & KEITTIÖN AUKIOLOAJAT:
Maanantai - Torstai – 16:00-23:00 (keittiö 21:30 saakka)
Perjantai – 15:00-01:00 (keittiö 22:00 saakka)
Lauantai – 12:00-01:00 (keittiö 22:00 saakka)
Sunnuntai – 14:00-20:00 (keittiö 19:30 saakka)