
Ravintola/keittiö

Ruokafilosofia
Kuinka kuvailisimme ruokafilosofiaamme? Kuvittele pientä flirttiä Etelä-Euroopan ruokaperinteen, klassisen lohturuoan ja hyperpaikallisen suomalaisen ruokaperinteen välillä. Ja ennen kaikkea: yksinkertaista ja maistuvaa. Näitä on Hobon keittiö!
Läheinen suhde paikallisiin ruokatoimittajiin on yksi arvokkaimmista arvoistamme. Kehitämme jatkuvasti ruokalistoja vuodenaikojen mukaan, jotta vaihtoehdot pysyvät maukkaina ja kiinnostavina ympäri vuoden.
KEITTIÖN AUKIOLOAJAT
Maanantai – Torstai: klo 16.00 – 21.30
Perjantai – Lauantai: klo 15.00 – 22.00
Sunnuntai: suljettu, tiimi lepää <3
BAARIN AUKIOLOAJAT
Maanantai – Torstai: klo 16.00 – 23.00
Perjantai – Lauantai: klo 15.00 – 01.00
Sunnuntai: suljettu, tiimi lepää <3